НОВИНИ

Влогърът Любомир Жечев: Работата в платформи като YouTube ще става все по-доходоносна

bnt avatar logo
от БНТ
09:58, 01.10.2020
Чете се за: 00:43 мин.
Общество

Любомир Жечев е работил като общ работник, бил е баскетболист, както и спортен журналист в БНТ, участвал е в реалити формат, от който си тръгва по-богат със 130 000 лв. и точно когато решава, че ще се отдаде на собствен тих и спокоен бизнес, съдбата му поднася шанса да се изявява като един от най-известните влогъри у нас.

"Аз смятам, че съм намерил призванието си до известна степен, тъй като дълго време търсих кое е това нещо, което ми доставя най-голямо удоволствие, и го намерих в създаването на видеа", сподели в предаването "100% будни" влогърът.

Той обясни, че видеата му се гледат от хора на възраст между 20 и 45 години. Той прави разнообразни клипове, но голяма част от феновете му свързват канала му с разследванията на Жечев. Влогърът обясни, че му харесва да прави своите разследвания, но те го и изтощават.

"Според мен, за да бъдеш успешен в YouTube, трябва да правиш различни неща и основно неща, които ти харесват", каза Жечев.

Неговите прогнози са, че работата в платформи като YouTube ще става все по-доходоносна и създаването на съдържание е една от най-перспективните професии в бъдеще.

Жечев обяснява, че се старае да прави неща, които са интересни и е на мнение, че за да бъдеш успешен, трябва да си откровен. "Хората разбират когато се опитваш да се възползваш от тях."

Гледайте още теми от "100% будни"

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Борисов: До края на нашия мандат пенсионерите ще получават добавка от 50 лв.
Борисов: До края на нашия мандат пенсионерите ще получават добавка от 50 лв.
20 833 са общо случаите на COVID в България, 14 634 са излекувани
20 833 са общо случаите на COVID в България, 14 634 са излекувани