НОВИНИ

Вратарят на Тотнъм Юго Лорис се размина с операция, но ще отсъства близо два месеца

вратарят тотнъм уго лорис размина операция отсъства близо два месеца
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
17:10, 08.02.2023
Чете се за: 02:17 мин.
Спорт
Слушай новината

Тотнъм ще бъде без титулярния си вратар Юго Лорис за следващите 6-8 седмици, след като стражът получи контузия на коляното при успеха над Манчестър Сити с 1:0 миналия уикенд. Скенерът след мача показал травма на сухожилията след единоборство в края на срещата с шампионите, въпреки че Лорис вероятно няма да бъде опериран.

Фрейзър Форстър ще застане под рамката при навлизането в ключовата част от сезона във Висшата лига. „Шпорите“ гостуват на Лестър в събота, преди да подновят кампанията си в Шампионската лига идната седмица срещу Милан, а след това предстоят и лондонски дербита с Уест Хем и Челси.

Форстър, който пристигна от Саутхемптън със свободен трансфер миналото лято, има едва четири мача до тук през кампанията, като един от тях дойде в Премиършип – при равенството 2:2 с Брентфорд на Боксинг Дей. Отсъствието на Лорис ще бъде удар за Тотнъм, въпреки че опитният вратар бе отговорен за няколко сериозни грешки от началото на сезона. Той направи четири фатални грешки, довели до голове – най-много във Висшата лига, като ще бъде разочарован от факта, че не успя да направи други спасявания в последните мачове на отбора.

36-годишният страж, който наскоро прекрати кариерата си в националния отбор на Франция след Световното в Катар, е твърдо под рамката на Тотнъм откакто за последно получи сериозна травма през октомври 2019 г.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
БФС прие програмата за 21-и и 22-и кръг в Първа лига
БФС прие програмата за 21-и и 22-и кръг в Първа лига
Разтърсващи кадри: Сирийско момче се засне с телефона си под развалините
Разтърсващи кадри: Сирийско момче се засне с телефона си под развалините