НОВИНИ

Заради COVID-19: Столична община преосмисля бюджета си, за да подпомогне градския транспорт?

Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
22:40, 01.07.2020
Чете се за: 00:32 мин.
У нас

Кризата с COVID-19 вероятно ще предизвика Столична община отново да преосмисли бюджета си, за да подпомогне градския транспорт. Обмисля се и вземането на инвестиционен заем от Европейската инвестиционна банка, с който да се ремонтират важни стратегически за столицата обекти.

Това каза кметът на столицата Йорданка Фандъкова, по време на проверката на ремонта на бул. "България". Там ремонтните дейности вървят в срок и се очаква до средата на юли Околовръстния път до моста на Бояна в посока център да бъде завършен.

От събота ще бъде затворен и следващият участък от бул. "България" - трасето между булевардите "Тодор Каблешков" и "Гоце Делчев".

Йорданка Фандъкова, кмет на Столична община: Обърнах специално внимание на строителите за тротоарите в участъка от бул. "Гоце Делчев" до бул. "Тодор Каблешков" да се работи не само в срок, но и да се работи качествено. Надзорът - тези млади хора тук са непрекъснато на терен и имат грижата при всеки проблем да връщат изпълнителя веднага, за да може когато приключи да не се връщаме обратно.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Седмокласниците с по-лоши резултати по български език, по-добри по математика
Седмокласниците с по-лоши резултати по български език, по-добри по математика
Локомотив спечели Купата за втора поредна година
Локомотив спечели Купата за втора поредна година