НОВИНИ

Бургас е домакин на “Флора есен”

От днес до края на седмицата Бургас е домакин на есенното издание на изложението “Флора”, което събира цветари от цялата страна. То се провежда за втора поредна година и включва разнообразна продукция за дома, градината, офиса, както и за здравето и красотата на всеки от нас.

bnt avatar logo
от Веселин Григоров
19:11, 21.09.2016
Чете се за: 00:32 мин.
У нас

Огромно количество цветя, луковици и храсти са подредени на изложбените площи на експозиционния център "Флора" в Морската градина на Бургас. Красивият базар ни подсеща да се заредим с много и разнообразни идеи за стопляне на дома през идващите студени месеци или да се подготвим отсега с цвете за пролетта.

Жан Джадиди
"Сега ги садите, цъфтят рано пролетта, значи за ранната пролетна градина може да си насадите луковици. Освен това може да си вземете някакви орхидеи да си ги гледате вътре."

Прекрасната бугенвилия ни посреща още на входа.

Петя Русева
"Преливащи се цветове, два-три цвята в едно растение, нещо невероятно красиво и досега не сме виждали, само едни цвят - розово, червено, бяло, но това са преливащи се цветове... Красота."

Освен цветното многообразие, есенната бургаска флора предлага на посетителите си и фотоизложба "Националните паркове на САЩ". Тя е посветена на 100-годишнината от създаването на Службата за националните паркове и е подготвена и предоставена от Посолството на САЩ в България.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Маргарита Попова няма да се кандидатира за президентския вот
Маргарита Попова няма да се кандидатира за президентския вот
ДРУГИТЕ НОВИНИ: Песни и танци в ТЕЦ
ДРУГИТЕ НОВИНИ: Песни и танци в ТЕЦ