НОВИНИ

Караянчева: Нека бъдем горди българи, защото България е древна, силна, красива

Стотици българи облечени в народни носии се събраха в Златоград за уникалния празник на родопското чеверме. 150 агнета бяха изпечени на открито в градския парк под звуците на родопски каба гайди и това се превърна в атракция за туристите. Празникът се организира за пета поредна година.Сред гостите бяха председателят на Народното събрание Цвета Караянчева, председателят на парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов, депутати.

bnt avatar logo
от Величка Петкова
13:27, 05.05.2018 (извънредно)
Чете се за: 00:19 мин.
У нас

Караянчева призова политиците към консенсус.

Цвета Караянчева, председател на Народното събрание: Нека да бъдем разумни, защото от политиците зависи много, зависи бъдещето на държавата и по национално отговорни теми трябва да бъдем единни, така както пише на сградата на събранието – „Съединението прави силата", а това е и девиза на нашето председателство. Нека бъдем разумни.
Цветан Цветанов, председател на ПГ на ГЕРБ: Златоград в момента е препълнен от туристи и се радваме, че подобни традиции могат да стигнат до всички българи, които посещават Златоград в този ден... Невероятно е, просто зареждането е страхотно.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Президентът Радев връчи Почетен знак по случай юбилея на ЦСКА
Президентът Радев връчи Почетен знак по случай юбилея на ЦСКА
Демонстрации за легализирането на марихуаната в Германия
Демонстрации за легализирането на марихуаната в Германия