НОВИНИ

Кошмарен трафик в Пловдив - затвориха основен булевард за три седмици

Кошмарен трафик в Пловдив днес. В първия работен ден след коледните празници затвориха един от ключовите булеварди в града - "Цар Борис Трети Обединител", който е основната връзка на центъра с останалите райони. Спирането на движението за три седмици се налага, защото на булеварда ще е разположена 30-метровата сцена за официалното откриване на събитията от домакинството на Пловдив като европейска столица на културата през 2019 г.Стигна ли се до хаос по пловдивските улици - вижте повече подробности от прякото включване на Николай Райшинов.

bnt avatar logo
от Екип на БНТ - Пловдив
18:20, 27.12.2018
Чете се за: 00:21 мин.
У нас

Изненадани от затворения булевард останаха първо пловдивчаните, които ползват градския транспорт. Движението по булеварда беше спряно за автобусите, а табели на спирките, че 11 линии са с променени маршрути, липсваха.

По алтернативните за преминаване маршрути - двата булеварда "Източен" и "Руски", настана транспортен хаос. Натоварен се оказа и булевард "Шести септември". Два километра с автомобил се изминаваха за около 40 минути.

Въпреки кошмарния трафик, повечето хора бяха категорични, че няма да слязат от колите си.

Булевардът ще остане затворен 20 дни. Още по-голям транспортен хаос се очаква на 2-и януари, когато повече хора ще тръгнат на работа след дългата празнична почивка.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Красен Кралев: 2018-а беше една от най-успешните години за българския спорт
Красен Кралев: 2018-а беше една от най-успешните години за българския спорт
Григор Димитров срещу японец в Бризбън
Григор Димитров срещу японец в Бризбън