САЩ 2020 САЩ 2020 Следи тук
назад

Ограничено движение заради церемонията по встъпване в длъжност на Румен Радев

Столичната община въвежда специална организация на движението в центъра във връзка с церемонията по встъпване в длъжност на новоизбрания президент Румен Радев на 22 януари. За гражданите, желаещи да наблюдават церемонията пред Паметника на Незнайния воин, са определени два пункта за проверка. Крайният час за тяхното пристигане и заемане на местата е 10.15 ч.

Тихомир Игнатов
от Тихомир Игнатов
19:20, 21.01.2017
Чете се за: 00:31 мин.
У нас

От днес до приключване на церемонията на 22 януари се забранява престоят и паркирането на пътни превозни средства на северозападната дъга на пл. „Св. Александър Невски" между ул. „Оборище" и ул. „11-ти август", до тротоарното пространство. Забрана за паркиране има и в пространството между храм-паметник „Ал. Невски" и Светия синод.


;

От 8.00 до 12.30 ч. утре ще бъдат въведени ограничения на места по улиците ,,Оборище", „15-ти ноември", „11-ти август", „Московска" и „Дунав" .


;

От 11.30 до 13.00 ч. ще бъде забранено влизането на пътни превозни средства по ул. „Леге" между ул. „Съборна" и бул. „Цар Освободител".


;

За гражданите, които ще наблюдават церемонията пред Паметника на Незнайния воин, са определени две места: тротоара на ул. „Оборище" срещу паметника на цар Самуил и пред главния вход на храм-паметника „Св. Александър Невски". Ще има два пункта за проверка. Първият пункт ще бъде разположен на ул. „Г.С.Раковски" срещу паметника „Опълченец", а вторият при южния вход на храм-паметника „Св. Александър Невски". Граждани, които носят обемисти багажи, няма да бъдат допускани.

Свали приложението BNТ News
Свали приложението BNТ News
Топ 24
Най-четени
Гледайте НА ЖИВО по БНТ встъпването в длъжност на Румен Радев
Гледайте НА ЖИВО по БНТ встъпването в длъжност на Румен Радев
Ръководството на БСП се събра на първия за годината пленум
Ръководството на БСП се събра на първия за годината пленум