НОВИНИ

Певицата Лейди Гага се завръща на малкия екран

Ексцентричната поп звезда Лейди Гага отново ще демонстрира актьорските си умения на малкия екран в новия сезон на "Американска история на ужаса: Хотел", съобщи Контактмюзик.

Татяна Кръстева
от Татяна Кръстева БТА
16:10, 05.03.2016
Чете се за: 00:33 мин.
Още
певицата лейди гага завръща малкия екран

Миналата година 29-годишната певица направи телевизионния си дебют в хитовата поредица. Сега Лейди Гага е потвърдила, че ще се завърне за шестия й сезон.
В интервю за американското радио Зи100, на въпрос дали зрителите отново ще я видят на екран, певицата е отговорила кратко "Да".
Лейди Гага се оказа голямата изненада на тазгодишните награди "Златен глобус". Певицата, истинското име на която е Стефани Джърманота, спечели отличието за най-добра актриса в минисериал или телевизионен филм за ролята на вампирска графиня в "Американска история на ужаса: Хотел". Лейди Гага беше предпочетена за наградата пред утвърдени актриси като Фелисити Хъфман, Кирстен Дънст, Сара Хей и Куин Латифа, която преди десетилетие прекрачи границата от музикалното към актьорското поприще, припомня изданието.
Новината, че Лейди Гага ще се завърне в "Американска история на ужаса: Хотел", идва пет месеца, след като създателят на поредицата Райън Мърфи заяви, че с удоволствие отново би работил с нея.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
След кампания доминирана от темата за бежанците Словакия избира парламент
След кампания доминирана от темата за бежанците Словакия избира парламент
БСП: Разходите за охрана на границата ни стават все по-непосилни
БСП: Разходите за охрана на границата ни стават все по-непосилни