Бялото саламурено сирене и киселото мляко ще се предлагат в ресторантите. Производители и преработватели на произведени в България храни и напитки, подписаха меморандум за сътрудничество с Асоциацията на хотелиерите и ресторантьорите в България. Споразумението задължава хотелите и ресторантите, които са част от Асоциацията да използват в менютата си продукти, произведени по Български държавен стандарт. Какви са очакванията на производителите и хотелиерите, вижте...
                                            
                    
                        Санкциите и собствеността на "Лукойл" - има ли опасност от недостиг на горива?
                    
                    
                                            
                    
                        Заседание на Комисията по бюджет и финанси към Тристранния съвет: На фокус Бюджет 2026
                    
                    
                                            
                    
                        2 години след като Хърватия прие единната валута: Какъв е животът с евро
                    
                    
                                            
                    
                        Затвориха "Дунав мост" между Русе и Гюргево - кои са алтернативните маршрути