НОВИНИ

Премиера на филма "109 часа"

Кирил Николов - Дизела ще представи филма си "109 часа" . Жителите на пет града ще могат да видят едновременно днес премиерата на филма. Той ще бъде изъчен в 20:00 часа в София, Пловдив, Стара Загора, Бургас и Русе. Припомняме, че през 2015 г. Кирил постави рекорд на най-дългия туристически маршрут Ком - Емине.

bnt avatar logo
от БНТ
07:10, 18.04.2018
Чете се за: 00:27 мин.
У нас
Кирил Николов: За разлика от първия филм, който беше за неуспешния опит, този е позитивен и върви така през цялото време с леки спадове и пикове. За мен е много емоционално да го гледам, особено финала. Вижда се моето бягане, как работи екипът, техните спорове и проблеми и това как те ме мотивират да продължавам всеки път независимо колко уморен съм и как се чувствам.

Кирил Николов призна, че гледайки филма, си припомня доста от моментите и не е никак лесно. "Ако тръгна пак, пак, си мисля, че ще го направя лесно, но няма да е точно така. Над 4 денонощия са много време. Ако човек на а стъпвал на Ком Емине, няма как от първия път да го направи в такова време или поне много трудно, почти невъзможно., бяха думите му.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Земеделие в градски условия
Земеделие в градски условия
На 92 години почина бившата първа дама на САЩ Барбара Буш
На 92 години почина бившата първа дама на САЩ Барбара Буш