Абонирай ме за най-важните новини?
ДА НЕ
НОВИНИ
Абонирай ме за най-важните новини?
ДА НЕ

Прогноза на политолози за казуса ЧЕЗ: Правителство ще има, сделка не

Има сценарий правителството само да се свали - до този момент няма нито едни данни, че някой иска да свали правителството. Така политологът Кънчо Стойчев отговори на въпроса има ли сценарий за сваляне на правителството чрез казуса ЧЕЗ. На цялата ситуация има два начина да гледаме - като на трагедия или на виц, обясни той.

от БНТ
08:45, 01.03.2018
Чете се за: 00:29 мин.
У нас
Кънчо Стойчев: Няколко неща са ясни. Първото, което е, че или ще има сделка и няма да има правителство или обратното - ще има правителство и няма да има сделка. Аз залагам на второто - правителството ще остане, но сделка няма да има."

По думите му правителството е влязло в спирала от скандали през първите два месеца от 2018 година.

Скандалът с ЧЕЗ е очевиден, констатира проф. Михаил Константинов в предаването "Денят започва". Според него няма да има сделка с ЧЕЗ.

проф. Михаил Константинов: В момента в България се случиха няколко неща и ако управляващите не го разберат си отиват до дни. Първото май го разбраха - въпросната Конвенция въпреки че и там има шикалкавене. Същата история става тук - ние даже вече не обсъждаме дали е възможно това прехвърляне и защо стана то с пробиви в закона. Край - това прехвърляне народа не го иска.
Свали приложението BNТ News
Свали приложението BNТ News
Топ 24
Най-четени
Премиерът Борисов се среща с Гинка Върбакова
Премиерът Борисов се среща с Гинка Върбакова
Какво ще бъде времето през март?
Какво ще бъде времето през март?