НОВИНИ

Сбогуваме се с Митко Цонев

Поклонението пред Димитър Цонев в църквата "Свети Седмочисленици" е от 15,30 часа.

bnt avatar logo
от БНТ
09:37, 27.08.2016
Чете се за: 00:40 мин.
У нас

Ден за сбогуване с един от най-ярките журналисти, любимият водещ на поколения българи Димитър Цонев. На нас ни е трудно да кажем "сбогом". Митко винаги ще бъде един от нас. Много скръб събра траурната книга във фоайето на Българската национална телевизия. Зрители, които затрупваха Митко с писма, а сега не могат да дойдат да се простят с него, изпращат телеграми до телевизията.

Близките на Митко молят всички, които го обичаха, да не носят цветя. Вместо това сумите за тях, колкото и да са малки, да бъдат дарени на фондацията, която ще бъде създадена в негова памет и която ще подпомага млади журналисти. Така ще можем да запазим Митко вечно с нас.


;

Предаване, в памет на обичания водещ на БНТ Димитър Цонев, ще бъде излъчено днес от 16:10 часа по БНТ1.

Зрителите продължават да изразяват любовта си към него чрез множество обаждания, писма, телеграми и послания в съболезнователната книга. Студиото ще даде възможност в последния си път Димитър Цонев да бъде изпратен от всички, които ценяха неговата професионална кариера. Чрез него ще си спомним най-доброто от журналистическата му работа в обществената медия – откъси от документалните филми и предаванията, на които отдаде голяма част от живота и таланта си.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Премиерът Бойко Борисов се среща с канцлера Ангела Меркел
Премиерът Бойко Борисов се среща с канцлера Ангела Меркел
Фейсбук ще намали ролята на редакторите в секцията си Водещи теми
Фейсбук ще намали ролята на редакторите в секцията си "Водещи теми"