НОВИНИ

Антон Петров пред БНТ: Това е обликът на нашия отбор, вече мислим за третия мач (ВИДЕО)

антон петров обликът нашия отбор вече мислим третия мач
bnt avatar logo
от БНТ
17:26, 24.03.2024
Чете се за: 02:32 мин.
Спорт
Слушай новината

Старши треньорът на волейболния Дея спорт Бургас за жени Антон Петров застана пред камерата на БНТ минути след важната победа с 3:0 гейма у дома срещу Славия, с която неговият тим изравни резултата в четвъртфиналната серия от плейофите в Националната волейболна лига (НВЛ) за жени.

В зала "Младост" в Бургас домакините изиграха един от най-силните си мачове през кампанията и закономерно получиха поздравления от своя наставник.

"Това е обликът на нашия отбор, когато спазваме всички указания. Поздравявам момичетата, че успяха да превъзмогнат всичко, което ни се случи през този сезон по отношение на контузии и отсъстващи състезатели. Днес отборът излезе във формат от млади състезателки с подкрепа от по-опитните и те успяха да бъдат толкова категорични. Момичетата просто показаха огромно желание за игра и страст", коментира Антон Петров.

"Вече мислим за третия мач и сме амбицирани за него. Чакахме дълго време този успех срещу Славия, но определено вече мислим и за следващия двубой", допълни българският специалист.

Четвъртфиналният сблъсък между отборите на Славия и Дея спорт ще бъде решен с двубой в столичната зала "Панайот Пондалов", който ще се проведе във вторник (26 март) от 18:00 часа и ще бъде излъчен НА ЖИВО по БНТ 3 и на bntsport.bg!

Пред нашата камера застана и една от състезателките с основен принос за успеха на бургазлийки днес в лицето на Елица Баракова, която изрази оптимизъм, че тя и нейните съотборнички ще успеят да се класират за полуфиналите в родния шампионат.

"Надявам се това да не ни е последният успех срещу Славия и в следващия мач да покажем същия дух и да се класираме за полуфиналите. Винаги е плюс, когато играем в нашата зала, а освен това днес бяхме и много мотивирани. Знаехме, че победата днес е много важна. Подготвени сме и за мача в София и ще го покажем", коментира състезателката на Дея спорт.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Гледайте НА ЖИВО спорт безплатно на:

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Иван Димитров пред БНТ: Обещавам ви, че в следващия двубой ще покажем друго лице (ВИДЕО)
Иван Димитров пред БНТ: Обещавам ви, че в следващия двубой ще покажем друго лице (ВИДЕО)
Дея спорт срази Славия в женското първенство и прати четвъртфиналния сблъсък в решителен трети мач
Дея спорт срази Славия в женското първенство и прати четвъртфиналния сблъсък в решителен трети мач