НОВИНИ

Българските национали заминаха без кадрови проблеми за Черна гора

България гостува на Черна гора утре от 19:00 часа в мач от квалификацията за Евро 2024, а срещата може да наблюдавате НА ЖИВО по БНТ 1, БНТ 3 и онлайн на bntsport.bg!

Борил Гочев
от Борил Гочев
10:43, 09.09.2023
Чете се за: 02:02 мин.
Спорт
българските национали заминаха без кадрови проблеми черна гора
Слушай новината

Българският национален отбор по футбол отпътува по-рано днес за Подгорица, където в неделя вечер ще се изправи срещу Черна гора в мач от квалификациите за Евро 2024.

"Лъвовете" заминаха с чартърен полет от летище "София", като преди да се качат на самолета нито футболистите, нито селекционерът Младен Кръстаич или някой от хората в БФС застанаха пред репортерите. По програма Кръстаич трябва да говори на официалния брифинг тази вечер.

Добрата новина е, че в състава на "трикольорите" няма контузени състезатели след проверката с Иран, загубена с 0:1 в Пловдив в четвъртък, и всички ще бъдат на линия за мача в неделя.

България гостува на Черна гора утре от 19:00 часа, а срещата може да наблюдавате НА ЖИВО по БНТ 1, БНТ 3 и онлайн на bntsport.bg! Студийната ни програма започва в 18:30 часа.

Преди двубоя в Подгорица българските национали заемат последното 5-о място в своята квалификационна група с актив от едва 2 точки, докато черногорците са трети в подреждането с 5 пункта, след като в последния си мач направиха 2:2 като гост на Литва.

В първия дуел между България и Черна гора през март в Разград "лъвовете" отстъпиха с 0:1 и сега ще търсят своя реванш, но междувременно се изправят и срещу историята, тъй като представителният ни тим все още няма победа в Подгорица.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Петър Мицин с първо време в сериите на 200 метра бътерфлай на световното за юноши
Петър Мицин с първо време в сериите на 200 метра бътерфлай на световното за юноши
Водите в наводнения град Лариса продължават да се покачват
Водите в наводнения град Лариса продължават да се покачват