НОВИНИ

Бруно Акрапович: Очаквах друг резултат, надявах на повече

Липсата на точки тежи на всеки отбор, коментира наставникът на тима от Хебър

бруно акрапович очаквах друг резултат надявах повече
Снимка:
bnt avatar logo
от БНТ
22:28, 20.10.2024
Чете се за: 02:27 мин.
Спорт
Слушай новината

Хебър не успя да намери изход от кризата, в която е намира. Тимът от Пазарджик загуби с минималното 0:1 от Черно море на стадион „Тича“. Това се оказа и официален дебют за Бруно Акрапович начело на отбора. След мача наставникът заяви, че се е надявал на повече.

„Аз очаквах друг резултат. Надявах на повече. Противникът е труден отбор. Отбор, който вкъщи натиска, футболистите имат много добри индивидуални качества. Ние се справихме много добре, след някакви десетина минути, в които бяхме малко заплашени“, започна той.

„Имахме положения, допуснахме само едно положение през първото полувреме и само едно през второто. Движехме се добре на позициите и тактиката, която избрахме изглеждаше за мен така, че да няма как да ни вкарат. Обаче имахме малшанс, липса на късмет в този момент и останахме без точка. За мен можеше днес да спечелим и три точки“, добави треньорът.

Честито на Черно море, те имат качествени играчи. Моят отбор се представи много добре днес. Липсата на точки тежи на всеки отбор. Още повече тежи това да не играем на нашия стадион. Виждам, че момчетата искат, дисциплинирани са, интелигентни са и дават всичко от себе си, а това е важно. Моята работа е да продължаваме така и във времето, в което играем постоянно на чужд терен да ги възстановим и мотивирам и да намерим пътя към събирането на точки“, коментира босненецът.

"Във фаза защита, изненадващо и за мен, се представихме много добре, противопоставихме се на много силен отбор. Във фаза атака, ако имаш качества – ще имаш и положения, така че нападателите направиха хубави неща, но липсва малко късмет. Срещу такъв силен отбор направихме хубава игра, имахме и положения“, завърши Акрапович.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Гледайте НА ЖИВО спорт безплатно на:

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Молдова казва "не" на присъединяването към ЕС, показват първите резултати от референдума
Молдова казва "не" на присъединяването към ЕС, показват първите резултати от референдума
Задържаха либиец, готвел атентат срещу израелското посолство в Берлин
Задържаха либиец, готвел атентат срещу израелското посолство в Берлин