НОВИНИ

Денислава и Мартин заминават за "Детската Евровизия" в Париж

bnt avatar logo
от БНТ
09:49, 10.12.2021
Чете се за: 02:02 мин.
По света
Слушай новината

Денислава Димитрова и Мартин Стоянов ще представят България на "Детската Евровизия" с песента "Гласът на любовта". Те заминават за Париж в неделя. Финалът е на 19 декември във френската столица.

"Много се радваме, че ще ходим в Париж. Много се пазим да не настинем. Емоциите са много вълнуващи", сподели Мартин Стоянов в студиото на "Денят започва".

"Изпитваме голямо вълнение. Дори и да сбъркаме ние взаимно се подкрепяме, което ще бъде за нас от голяма полза", допълни Денислава Димитрова.

Вижте видеоклипа към българската песен за "Детската Евровизия"

"Предстоят много репетиции. Важно е да се чувстваме максимално спокойни. Аз съм изключително горда с тях", каза Геновева Христова.

"Да се опитаме да сме спокойни на сцената, защото имаме три минути, в които да докоснем сърцата на много хора, които да гласуват. Гласуването е онлайн и България може да гласува от България за България. Гласуването е безплатно", напомни Христова.

Денислава и Мартин: Песента ни е магична, ще дадем най-доброто от себе си

Геновева Христова сподели още, че Мартин и Денислава са обигран дует. Тя е убедена, че те ще надскочат себе си когато излязат на сцената.

Мартин Стоянов изрази благодарност за подкрепата, която получават. "Нямаме методи да преодоляваме вълнението. Когато излезем на сцената пеем с цялото си сърце и душа", разкри още той. Денислава допълни, че сценична треска винаги има, но се опитват да я преодолеят.

Денислава и Мартин ще представят България на „Детска Евровизия“ в Париж

Вижте целия разговор във видеото

Гледайте още от "Денят започва"

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Двойно убийство във Варна, има задържан
Двойно убийство във Варна, има задържан
Тотнъм отложи и мача си с Брайтън във Висшата лига
Тотнъм отложи и мача си с Брайтън във Висшата лига