Абонирай ме за най-важните новини?
ДА НЕ

Два дни преди първия полуфинал на "Евровизия" Intelligent Music Project: От най-добрите сме

Милена Кирова
от Милена Кирова
14:50, 08.05.2022
Чете се за: 02:40 мин.
По света
Слушай новината

Два дни преди първия полуфинал на "Евровизия" - как се чувстват Intelligent Music Project.

"Чувстваме се доста по-добри, ние бяхме достатъчно подготвени, знаейки какво ни предстои тук. Знаехме какво да правим на сцената, тъй като доста пъти вече сме свирили парчето на живо", заяви Бисер Иванов от Intelligent Music Project.

"В този момент ние сме много фокусирани върху това, което трябва да направим. И сме много концентрирани върху представянето", допълни Рони Ромеро.

Групата ще представи страната ни с песента "Intention".

"Все по-ясно ни е всичко, което се случва на сцената и на мен страшно много ми харесва как изглежда, това ме кара да се чувствам още по-добре", добави Славин Славчев.

"Честно казано - да, чувстваме се по-уверени, но ние се чувстваме уверени още със самото ни идване. Но се чувстваме по-уверени в сценографията, защото сценографията става страхотна - като шоу и като осветление. Още по-добре се прецизираха нещата", сподели Стоян Янкулов-Стунджи.

"Всичко става супер. Изглежда много по-добре. Хората наместват таймкодовете и шоуто става още по-хубаво. Всичко е супер. Аз мисля, че сме от най-добрите", прогнозира Иво Стефанов.

Музикантите дават заявка за класическо модерно рок шоу с ефекти, светлини и LED екрани.

"Специално аз трябва да внимавам за много неща, обвързани с камерите и с операторската работа. Да не издавам много тайни, но има един оператор, който се качва на сцената и аз трябва много да внимавам за него, защото вчера щях да го отнеса", разказа Димитър Сираков.

"Ние сме там да се представим добре, да си свършим работата. Просто ще излезем и ще направим едно добро шоу както винаги, а пък да става каквото ще", смята Славин Славчев.

"Аз очаквам да се класираме за финалите със сигурност. Виждам, че откликът след втората ни репетиция е изключително положителен", каза още Димитър Сираков.

Свали приложението BNТ News
Свали приложението BNТ News
Топ 24
Най-четени
Почина легенда на Черно море
Почина легенда на Черно море
Кристиян Генов завърши пети на Европейската купа по джудо в Букурещ
Кристиян Генов завърши пети на Европейската купа по джудо в Букурещ