НОВИНИ

Intelligent Music Project репетират усилено преди първия полуфинал на "Евровизия"

Милена Кирова
от Милена Кирова
19:56, 07.05.2022
Чете се за: 02:10 мин.
По света
Слушай новината

Само три дни остават до първия полуфинал на Евровизия и до представянето на Intelligent Music Project. Нашата група репетира усилено, за да представи страната ни достойно. Какви са настроенията в българската делегация?

Тази година Торино е музика, Торино е емоция, Торино е Евровизия. А Intelligent Music Project е на точното място, за да се впусне в най-голямата музикална надпревара в Европа.

"В Торино си прекарваме супер. Малкото свободно време, което имаме, се опитваме да го вложим в разходки и обикаляне насам-натам. Има много интересни неща, които да се видят", разказва Славен Славчев.

Репетициите са непрекъснати, работата по сценичното представяне - сериозна, конкуренцията - голяма, но и разнообразието е голямо.

"Нашият директор тук, от Италия, който отговаря за нашето изпълнение - Андреа Чели, ни помага изключително много. Изключителен професионалист е", заяви Димитър Сираков.

Миг преди голямата сцена - мисълта е за групата, за публиката.

"Мислим за това - всички да сме на една вълна. Всички да мислим как да се представим по възможно най-добрия начин. Мисля, че абсолютно всички песни имат еднакъв шанс да отидат на финали и съответно да се класират в добри позиции", коментира Бисер Иванов.

"Мисли, които винаги ми минават през главата, преди да изляза на сцената: 100 % концентрация в това какво трябва да направим на сцената, как да си изпълня зададената програма и шоу, а пък вече оттам нататък - това е Божа работа. Лично аз съм се научил да нямам очаквания, а да си свърша работата на 200% - качествено. След това вече нещата сами се нареждат", добави Стоян Янкулов - Стунджи.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
От специалните ни пратеници: Напрежение в Приднестровието и Молдова
От специалните ни пратеници: Напрежение в Приднестровието и Молдова
Скопие ще полага усилия в преговорите със София до "изчерпване на възможностите"
Скопие ще полага усилия в преговорите със София до "изчерпване на възможностите"