НОВИНИ

Катрин Тасева: Не бих се върнала като гимнастичка, но искам да създам клуб

катрин тасева бих върнала гимнастичка искам създам клуб
bnt avatar logo
от БНТ
13:33, 08.05.2022
15424
Чете се за: 01:40 мин.
Спорт
Слушай новината

Бившата състезателка по художествена гимнастика Катрин Тасева разкри, че има амбиции да основе свой собствен клуб. Тя сподели в предаването „Арена спорт“ по БНТ, че няма никакво намерение да се завръща на състезателния килим.

„Моето време изтече, дадох каквото ми беше по силите и не бих се върнала като гимнастичка. Би ми се искало да имам собствен клуб“, сподели Катрин Тасева.

Бившата национална състезателка вече има кратък опит като треньор. Катрин Тасева получи шанса да води заниманията на три много талантливи девойки от националния тим, но е отхвърлила предложението поради лични причини.

„Да работиш с националния отбор е най-високото ниво като треньор. Националният отбор е най-високото стъпало. Поради лични причини прекратих работа с тях, с националния отбор, имах много добри предложения за чужбина, едни от най-богатите страни ми предложиха дългосрочни договори. Но пак по лични причини отказах и на тях. Подготвям се да създам собствен клуб, но не бързам, искам да стане много хубаво“, каза още Катрин Тасева.

Цялото интервю можете да видите във видеото.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber!

Автор: Моника Симеонова

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Топло до края на деня, с температури до 25°
Топло до края на деня, с температури до 25°
Състезание по носене на съпруги се проведе в Унгария
Състезание по носене на съпруги се проведе в Унгария