НОВИНИ

Фани Коларова за Ален Делон: За първата им среща и съдбоносните избори

Погребението на Ален Делон ще бъде в тесен семеен кръг и без държавни почести. Сред тези, които ще го изпратят, ще бъде и българската актриса

Айше Сали
от Айше Сали
20:47, 19.08.2024
Чете се за: 03:25 мин.
У нас
Слушай новината

Погребението на Ален Делон ще бъде в тесен семеен кръг и без държавни почести. Волята на актьора е записана и в неговото завещание.

Сред тези, които ще го изпратят, ще бъде и една българска актриса - Фани Коларова, която е била сред най-близките му хора през последните две десетилетия.

Ако се вгледате в чертите на Фани Коларова, която зрителите на БНТ познават от сериала "Вина", ще откриете много сходни черти с големите любови на Ален Делон. Но вместо да бъде една от тях, тя избира да остане просто приятелка.

"Моят избор беше дали да отида да живея с него тогава заради всички тези години или не - това, което винаги бих мечтала и колкото и странно да изглежда аз реших "не", разказа пред БНТ актрисата Фани Коларова.

Не всяка жена може да откаже на Ален Делон. Той ѝ се сърди известно време, но Фани остава сред малкото хора, които могат да го посещават до последните му дни. Помни как възкликва, когато влиза в неговата стая.

"В момента, в който ме видя каза: Ah, c'est le paradis - това е Раят. Може би носих някакъв Рай за него", сподели Фани Коларова.

Казва, че противоречивата му личност е това, което го прави изключителен.

"Рядко срещан човек. Той може да бъде, както често казваше: Мога да бъда най-добрия в най-доброто и най-добрия в най-лошото", коментира още тя.

Фани Коларова знае какво е любовта за Ален Делон.

"Той беше труден човек - труден в контактите си, в приятелствата. Истината е, че е особняк и цялата тази болка, която носи в себе си от дете. След като вчера цял ден плаках си казах: Дано най-накрая е в мир и спокойствие, защото никога не е бил", споделя Фани Коларова.

За последно го вижда на 7 юли. Тогава сякаш и двамата усещат края.

"Последният път много плаках. Това беше последният път, когато го видях. Но той не видя, защото бях легнала на корема му и той галеше косата ми. Това е единственият път, когато се разплаках. Загубих един от най-близките ми хора. Светът загуби последната легенда и мохикан, един от най-прекрасните актьори, които е имал. Това е може би цяла епоха, която си отива с него!", каза още Фани Коларова.

Чуйте последните новини, където и да сте!
Последвайте ни във Facebook и Instagram
Следете и канала на БНТ в YouTube
Вече може да ни гледате и в TikTok
Намерете ни в Google News

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Първа победа за Ботев Враца от началото на сезона
Първа победа за Ботев Враца от началото на сезона
Антъни Генов изпусна мачбол и загуби в първия кръг в Добрич
Антъни Генов изпусна мачбол и загуби в първия кръг в Добрич