НОВИНИ

Феновете се влюбиха в лудориите на Киелини при жребия за дузпите

Киелини
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
18:01, 07.07.2021
Чете се за: 02:25 мин.
Спорт
Слушай новината

Феновете на футбола определено се влюбиха в Джорджо Киелини, най-вече заради лудориите на италианския национал.

Капитанът на „Скуадра адзура“ беше изключително щастлив и много развеселен при жребия за изпълнението на дузпи срещу Испания в полуфиналния мач от Евро 2020, който се игра на “Уембли“.

Дали необичайните му действия за такъв етап от мача бяха плод на игра, с която искаше да разконцентрира съперника, или просто се забавляваше на терена? Вероятно никога няма да разберем.

При всички положения, ако за играчите на Испания действията му не бяха много приятни, то те поне развеселиха телевизионните зрители. В социалните мрежи веднага се появиха видео клипчета, а положителните мнения заваляха главоломно.

Джорджо Киелини, вместо да е напрегнат преди изпълнението на дузпите, беше изключително щастлив, усмихнат и се закачаше със съдиите и капитана на Испания Жорди Алба.

Лидерът на иберийците беше точно в очакваното напрегнато състояние, внимавайки какво му казва реферът при жребия. Що се отнася до Киелини, той реши да заложи на шегите. Дори си позволи да прегърне и стисне капитана на Испания, който се опита да се измъкне от здравата прегръдка на защитника на Италия.

В крайна сметка забавлението на Джорджо Киелини имаше своето продължение – бурна радост след дузпите, след като „Скуадра адзура“ се класира за финала на Евро 2020. Тимът очаква своя опонент за финала. Той ще бъде определен от сблъсъка между Англия и Дания, който е тази вечер от 22.00 часа и ще можете да го гледате онлайн на bntnews.bg/sport.

Снимки: БГНЕС

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
МЗ предлага специалността "Медицинска сестра“ да бъде определена за защитена
МЗ предлага специалността "Медицинска сестра“ да бъде определена за защитена
Отпускат 184 милиона в подкрепа на малкия и среден бизнес
Отпускат 184 милиона в подкрепа на малкия и среден бизнес