НОВИНИ

Фернандо Сантош: Някои играчи плакаха в съблекалнята

Борил Гочев
от Борил Гочев
10:40, 28.06.2021
Чете се за: 01:40 мин.
Спорт
фернандо сантош играчи плакаха съблекалнята
Слушай новината

Селекционерът на националния отбор на Португалия Фернандо Сантош трудно скриваше разочарованието си след отпадането на "мореплавателите" от УЕФА Евро 2020 от Белгия.

Вчера вечерта на стадион "Ла Картуха" в Севиля Кристиано Роналдо и компания бяха детронирани от европейския трон с гол на Торган Азар в края на първата част.

След почивката португалците опитаха всячески да стигнат до изравнителен гол, но някои добри намеси на Тибо Куртоа, както и удар в гредата на Рафа Герейро им попречиха да го сторят.

В интервюто след последния съдийски сигнал Фернандо Сантош определи футболистите си като "опечалени" и разкри, че не може да има упреци към тях, тъй като те са дали всичко по силите си.

"Ние сме разочаровани и опечалени. Някои от играчите дори плачат в съблекалнята. Дадохме всичко по силите си. Отправихме 29 удара, две греди. Но загубата си е загуба. Искахме да продължим напред и вярвахме във възможностите си, че можем да стигнем до финала и да спечелим. Няма справедливост или несправедливост, просто допуснахме гол и не успяхме да отбележим. Играчите направиха всичко възможно, не мога да ги упрекна. Бяха уморени, но намериха сили. Но това сега са просто думи, всичко свърши за нас", заяви не по-малко разочарованият 66-годишен специалист.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
7 жертви и 50 ранени след взрив на сграда в столицата на Бангладеш
7 жертви и 50 ранени след взрив на сграда в столицата на Бангладеш
Първият за тази година туристически кораб акостира в Русе
Първият за тази година туристически кораб акостира в Русе