НОВИНИ

Филип Кръстев пред БНТ: Всеки един от националния отбор трябва да се развива като футболист в клубния си тим (ВИДЕО)

филип кръстев бнт всеки един националния отбор развива футболист клубния тим видео
bnt avatar logo
от БНТ
20:49, 25.03.2024
Чете се за: 02:07 мин.
Спорт
Слушай новината

Българският национал Филип Кръстев отбеляза единствения гол за родния тим при равенството 1:1 срещу Азербайджан в двубоя от приятелския турнир FIFA Series в Баку, а минути след последния съдийски сигнал застана пред камерата на БНТ, за да сподели впечатленията си от срещата.

"Резултатът е закономерен. Азербайджан си заслужи равенството в края. Получи се равностоен мач и жалко, че не успяхме да вкараме втори гол, за да се развие всичко в наша полза", заяви юношата на Славия.

"Усети се една умора при нас в края. Моето впечатление е, че през цялото време Азербайджан се чувстваше по-комфортно на терена, докато ние допускахме повече грешки. Въпреки това ние имахме нашите силни минути, в които показахме, че можем да контролираме мача, но това трябваше да продължи повече време", коментира още Кръстев.

Бившият футболист на Левски и настоящ такъв на нидерландския Цволе изрази още мнение, че всички играчи в националния отбор трябва да продължат да израстват по клубните си отбори, за да може това да даде отражение в предстоящите двубои на "лъвовете".

"С всеки един изминал мач ние се напасваме все повече един към друг и усещаме кои са силните страни на останалите. Въпросът оттук нататък е, когато не сме в националния отбор, всеки един да се развива като футболист, за да може колективът и отборната ни игра да бъдат на по-високо ниво. Трябва да сме готови за официалните мачове, защото в тях тези наши неточности ще бъдат наказвани", завърши Филип Кръстев.

Цялото интервю гледайте във видеото!

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Гледайте НА ЖИВО спорт безплатно на:

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Спортни новини 25.03.2024 г., 20:50 ч.
Спортни новини 25.03.2024 г., 20:50 ч.
Кирил Десподов пред БНТ: С малко повече опит днес можехме и да измъкнем победата (ВИДЕО)
Кирил Десподов пред БНТ: С малко повече опит днес можехме и да измъкнем победата (ВИДЕО)