НОВИНИ

Георги Караманджуков: Ще се опитаме на реванша да си използваме шансовете

георги караманджуков опитаме реванша използваме шансовете
bnt avatar logo
от БНТ
07:57, 16.02.2024
Чете се за: 02:17 мин.
Спорт
Слушай новината

Знаехме, че те са доста по-напред, шест-седем мача в първенство, ние сме по-тежички, по-бавни, не сме навлезли в нужния ритъм. Добър отбор са, неслучайно са втори в Швейцария, излязоха от трудна група, но ще се опитаме на реванша да си използваме шансовете. Това каза спортният директор на Лудогорец Георги Караманджуков след нулевото реми на шампионите със Сервет в Лига на конференциите.

"Знаехме, че сме на такъв етап в подготовката и не сме на тяхното ниво, и треньорът го каза. Програмата е тежка, играем все още на три фронта, но Лудогорец винаги е показвал, че може да се справи, най-добрите футболисти са в Лудогорец, винаги съм го казвал", заяви Караманджуков.

Той коментира и представянето на новото попълнение в тима Ивайло Чочев.

"Излишно е да даваме оценка за Ивайло Чочев, той е изключително момче, професионалист. Върна се след тежка контузия. От доста време го искахме в Лудогорец, чак сега успяхме да си постигнем финансовите условия, които ни удовлетворяват нас. Убеден съм, че ще помогне на отбора и колектива", обясни спортният директор на "орлите".

Караманджуков заяви, че трансферът на Игор Тиаго е плюс за българския футбол.

"Трябва малко по-позитивно да гледаме на нашето първенство. Този човек игра преди седем месеца в нашето първенство. Гласувахме му доверие, знаете, че първата му година беше на приливи и отливи, ето че постави рекорд", коментира спортният директор на Лудогорец .

"Има интерес към всички нашите футболисти, но засега няма да има трансфери. Естествено, ако има футболист, който е желан от треньорското ръководство и ще вдигне класата на отбора, собствениците няма да жалят средства. Но само, ако вдигне класата на отбора", каза шефът на "орлите".

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Гледайте НА ЖИВО спорт безплатно на:

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Вяра Тодева: Докато съм областен управител ще връщам всяко незаконосъобразно решение
Вяра Тодева: Докато съм областен управител ще връщам всяко незаконосъобразно решение
Георги Георгиев: Няма нарушение на правилника в СОС
Георги Георгиев: Няма нарушение на правилника в СОС