НОВИНИ

ГЕРБ: Румен Радев разделя, а не обединява нацията

Александър Марков
от Александър Марков
17:31, 01.02.2021
Чете се за: 01:45 мин.
Политика
герб румен радев разделя обединява нацията
Слушай новината

От БСП засега не дават яснота дали ще издигнат президента Румен Радев за втори мандат. Припомням, лидерът на социалистите Корнелия Нинова заяви, че ще решат след парламентарните избори.

От ГЕРБ заявиха, че се надяват това да е последният отчет на президента и че разделя, а не обединява нацията.

"Президентът за всичките 4 години дойде един път в парламента, за да може да нахъса протестиращите и това беше на 2 септември. Дойде, нахока парламента, без дори да се е опитал да направи каквато и да е връзка и контакт със законодателния орган, за да може наистина, ако има идеи, които са интересни и могат да се реализират, да бъдат приети в Народното събрание. Той разделяше на социалисти, на мутри, на хора достойни, на хора недостойни", каза председателят на Народното събрание Цвета Караянчева.

"В неговото, надявам се, последно отчитане на дейността като президент смятах, че той ще признае дълбоките грешки, които допусна, изключителното разделение на нацията, което насади, и в крайна сметка ще каже, че няма да се кандидатира за нов мандат. Да говориш за Ковид, да говориш, че ти си бил проводник на мерки, на разум във време, в което той отричаше съществуването на болестта, качи се миналата година, спомняте си, на Шипка, и се подигра с епидемията - това е мерзост", каза заместник министърът на външните работи и депутат от ГЕРБ Георг Георгиев.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Аделина Марини: Европейската комисия направи добър ход срещу "Астра Зенека"
Аделина Марини: Европейската комисия направи добър ход срещу "Астра Зенека"
Заведения в Благоевград символично отвориха врати без да приемат клиенти
Заведения в Благоевград символично отвориха врати без да приемат клиенти