НОВИНИ

Гледайте НА ЖИВО по БНТ 3: Англия - Андора, квалификация за Мондиал 2022 в Катар

Борил Гочев
от Борил Гочев
10:31, 05.09.2021
Чете се за: 01:42 мин.
Спорт
гледайте живо бнт англия андора квалификация мондиал 2022 катар
Слушай новината

Европейският вицешампион Англия приема тази вечер от 19.00 часа на своя "Уембли" тимът на Андора в среща от поредния кръг на Световните футболни квалификации за Мондиала в Катар през 2022 догодина.

"Трите лъва" до този момент нямат грешна стъпка в тази Група I, а преди няколко дни надиграха категорично с 0:4 като гост коравия отбор на Унгария.

Момчетата на Гарет Саутгейт са повече от убедителни до момента в тази квалификационна компания, като в четирите си срещи англичаните реализираха 13 гола и допуснаха само един.

Така, Англия е убедителен лидер в групата с 12 точки с пет аванс пред съставите на Полша и Унгария. Днешният съперник на "Трите лъва", Андора, пък заемат предпоследното 5-то място с актив от 3 пункта.

Те дойдоха в последния двубой на тима при победата с 2:0 у дома срещу Сан Марино. Това беше и първи успех за отбора от почти две години насам.

Способни ли са андорците да се противопоставят на фаворита Англия, или "Трите лъва" ще продължат да крачат уверено към Мондиала 2022 в Катар.

Гледайте квалификацията за световното първенство в Катар между Англия и Андора тази вечер от 19.00 часа пряко в ефира на БНТ 3!

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
12 жертви на урагана Айда в Луизиана
12 жертви на урагана Айда в Луизиана
Росица Матева, ЦИК: Избори 2 в 1 може да има, но трябват още около 2000 машини
Росица Матева, ЦИК: Избори 2 в 1 може да има, но трябват още около 2000 машини