НОВИНИ

Intelligent Music Project прави безплатен концерт за медици, преподаватели, ученици и студенти

Карина Караньотова
от Карина Караньотова
20:43, 14.01.2022
Чете се за: 01:35 мин.
У нас
Слушай новината

Българската група Intelligent Music Project, която ще представи страната ни на "Евровизия" 2022 прави безплатен концерт за медици, преподаватели, ученици и студенти.

Хората, които си купят билет за концерта им на 5 февруари и нямат зелен сертификат, ще могат да се възползват от безплатни антигенни тестове преди началото на събитието.

Музикантите от българската сензация за "Евровизия" са решили първото представяне не парчето Intention в столицата да е безплатно за всички желаещи медицински лица, ученици, студенти и учители. Според групата и техния продуцент д-р Милен Врабевски именно те са най-потърпевши от дългата пандемия и заслужават жестове.

"Натовареността на всички лекари, медицински сестри, санитари, невъзможността на студентите да ходят на университет и да посещават уроци на живо, това доста ги ощети", смята китаристът Бисер Иванов.

Песента Intention вече е изпълнена на живо пред публиката в Русе, Стара Загора, Плевен и Търново. Предстои представянето ѝ в София.

"Една идея по-разглезени са хората, от гледна точка на това, че имат повече шансове и опции да задоволят културния си глад. Дори доста често в провинцията публиката е много по-екзалтирана, с доста по -голямо желание и хъс за купон", обясни беквокалистът Славин Славчев.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Радослав Янков: Доволен съм от класиранията
Радослав Янков: Доволен съм от класиранията
Изборът на нов председател на КЕВР ще се забави
Изборът на нов председател на КЕВР ще се забави