НОВИНИ

Иван Димитров пред БНТ: Обещавам ви, че в следващия двубой ще покажем друго лице (ВИДЕО)

иван димитров бнт обещавам следващия двубой покажем друго лице
bnt avatar logo
от БНТ
17:39, 24.03.2024
Чете се за: 02:20 мин.
Спорт
Слушай новината

Наставникът на волейболния Славия Иван Димитров очаквано остана разочарован след поражението на неговия тим с 0:3 като гост на Дея спорт във втори дуел между двата тима от четвъртфиналите в женското ни волейболно първенство.

Успехът за бургазлии доведе до изравняването на общия резултат в серията, като старши треньорът на "белите" обеща неговите състезателки да покажат друго лице в решителния трети мач в София идния вторник.

"Допуснахме много лека загуба. Получи се срив в нашето посрещане, но всичко го отдавам на подценяване. Имаме два дни, за да се стегнем и във вторник да излезем победители", сподели родният специалист.

"Волейболът започва със сервис. Ако той не ти тръгне, а освен това ти пробият и посрещането, всичко приключва. Най-важното сега обаче е, че имаме един ден, който трябва да използваме, за да изчистим главите и във вторник да излезем за победа. Ние играем много силно в нашата зала ви обещавам, че в следващия двубой ще покажем друго лице", каза още Иван Димитров.

Четвъртфиналният сблъсък между отборите на Славия и Дея спорт ще бъде решен с двубой в столичната зала "Панайот Пондалов", който ще се проведе във вторник (26 март) от 18:00 часа и ще бъде излъчен НА ЖИВО по БНТ 3 и на bntsport.bg!

В същото време състезателката на "белите" Радина Димитрова заяви, че се надява загубата в Бургас да не се отрази на Славия в предстоящия дуел във вторник.

"Бяха ни разучили добре и не правеха толкова грешки, докато ние не бяхме концентрирани. В атака може би не ми беше ден, но се надявам да изчистя всичко преди следващия мач. Надяваме се днешната загуба да не ни повлияе във вторник", каза състезателката на столичани пред камерата на БНТ.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Гледайте НА ЖИВО спорт безплатно на:

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Елвира Краснобаева със злато на обръч, Ева Брезалиева спечели бронз на топка на Световната купа по художествена гимнастика в Атина
Елвира Краснобаева със злато на обръч, Ева Брезалиева спечели бронз на топка на Световната купа по художествена гимнастика в Атина
Антон Петров пред БНТ: Това е обликът на нашия отбор, вече мислим за третия мач (ВИДЕО)
Антон Петров пред БНТ: Това е обликът на нашия отбор, вече мислим за третия мач (ВИДЕО)