НОВИНИ

Кирил Десподов: Готови сме за Андерлехт! Обичаме тези мачове

кирил десподов пропуска домакинството лудогорец ботев пловдив
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
14:05, 15.02.2023
Чете се за: 02:12 мин.
Български футбол
Слушай новината

Кирил Десподов говори преди утрешния двубой с Андерлехт в турнира Лига на конференциите от 1/16-финалите. Най-добрият футболист на България за 2022 година смята, че той и колегите му са готови за срещата с белгийския гранд.


"Всички в съблекалнята са готови, ние обичаме тези мачове. Това са прекрасни мачове! Играем срещу един много добър съперник, няма да бъде лесен двубой. Най-важното е как ще се представим ние и как ще подходим. Сигурен съм от начина, по който тренираме, че ще подходим много сериозно. В Турция играхме с грандове, което ни дава самочувствие - доказахме, че можем да се надиграваме с такива отбори. В Лига Европа направихме същото срещу Бетис и Рома", заяви Десподов.

Десподов смята, че отборът му е подготвен за срещата с Андерлехт и всички играчи ще дадат най-доброто от себе си в утрешния двубой.

"Знаем какво ни очаква срещу Андерлехт. Андерлехт играе официални мачове, това е предимство за тях, ние сме изиграли само един официален мач, но пък направихме прекрасна подготовка и мисля, че сме подготвени. Треньорът каза много правилно, че тези, които застанат на местата на отсъстващите, са играчи на Лудогорец и ще дадат най-доброто от себе си", заяви Кирил Десподов на пресконференция в Разград.

Старши треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа очаква оспорван мач в първата среща от 1/16-финалите в Лигата на конференцията срещу Андерлехт.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Никола Стърджън подаде оставка
Никола Стърджън подаде оставка
Започва кампания в столичните училища за ранно разпознаване на гръбначните изкривявания
Започва кампания в столичните училища за ранно разпознаване на гръбначните изкривявания