НОВИНИ

Коледен дух: БНТ в работилница за сладки

Карина Караньотова
от Карина Караньотова
21:48, 22.12.2021
Чете се за: 01:27 мин.
Още
Слушай новината

Коледната еуфория е в пълна сила, а най-голямото и вкусно коледно клише си остават коледните сладки. За да са хубави, те трябва да са приготвени с естествени съставки, много желание и любов. Лица на БНТ гостуваха в една приказна работилница за сладки изкушения, а на помощ им се притекоха и няколко джуджета.

"В този сезон вървят предимно еленчета, Дядо Коледа, снежни човеци, медени къщи и 3D коледна елха, която предлагаме", заяви Ива Тодорова, декоратор.

Екипът на БНТ избра да приготви камбанки, звездички и елхички. Малките помощници много се забавляваха и се надпреварваха кой ще направи повече сладки.

"Може да не си голям кулинар, но най-важно е да вложиш някакви емоции, преди Коледа е много хубаво да си помислим за любов, за добрина, за съпричастност към другите", допълни Галя Крайчовска, водещ.

"Това се превръща като част от ритуал, да изпечеш едни коледни сладки и да рисуваш със семейството си, с близките си хора, да се забавляваш, носи много положителни емоции, а и ароматизира къщата за дни наред", каза още Мариана Векилска, водещ.

Весели празници!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Задържаха ученик за стрелбата по автобусите от градския транспорт в Пловдив
Задържаха ученик за стрелбата по автобусите от градския транспорт в Пловдив
Няма подаване по газопровода Ямал от Русия към Европа
Няма подаване по газопровода Ямал от Русия към Европа