Красен Кралев: Следим с тревога какво се случва в ЦСКА

от БНТ
19:25, 16.02.2021
Чете се за: 01:45 мин.
У нас
Слушай новината

"Следим с изключително голямо внимание и тревога какво се случва в ЦСКА през последните 24 часа. Точно когато очаквахме ръководството на ЦСКА да финализира и да подпише договора за учредяване на съвместно дружество, с което да се инвестира на стадион "Българска армия", се случва този катаклизъм в ЦСКА".

Това каза в "Още от деня" Красен Кралев, министър на младежта и спорта. Той се въздържа от коментари, преди да се е чул със собствениците на клуба. Гриша Ганчев обяви, че възнамерява да прекрати дейността си в ЦСКА заедно с другия основен акционер Юлиян Инджов.

Красен Кралев е номиниран от съгражданите си във Варна и в Русе за изборните листи на ГЕРБ на предстоящите избори. Очаква се решението на Изпълнителната комисия и на ръководството на партията за подреждане на листите.

"При всички случаи това ще е огромна чест за мен, да мога да защитя пряко политиките, които сме изповядвали през последните години. Навсякъде ще излезем единни и по-сплотени от всякога", подчерта Красен Кралев, който е член на ГЕРБ от няколко години.

Преодолени са противоречията по места, всички структури на ГЕРБ работят по предизборната кампания.

"Най-важното на тези избори е европейският път за развитие на България, който е олицетворяван от ГЕРБ и от нашите политически партньори", заяви Кралев.

Вижте цялото интервю във видеото.

Гледайте повече от "Още от деня"

Свали приложението BNТ News
Свали приложението BNТ News
Топ 24
Най-четени
"Къщата с ягодите" - отново разминаване в плановете за бъдещето на една от най-емблематичните сгради в София
"Къщата с ягодите" - отново разминаване в плановете за бъдещето на една от най-емблематичните сгради в София
Проверяват парти с полицаи край Сандански
Проверяват парти с полицаи край Сандански