НОВИНИ

Красен Кралев: Следим с тревога какво се случва в ЦСКА

bnt avatar logo
от БНТ
19:25, 16.02.2021
Чете се за: 01:45 мин.
У нас
Слушай новината

"Следим с изключително голямо внимание и тревога какво се случва в ЦСКА през последните 24 часа. Точно когато очаквахме ръководството на ЦСКА да финализира и да подпише договора за учредяване на съвместно дружество, с което да се инвестира на стадион "Българска армия", се случва този катаклизъм в ЦСКА".

Това каза в "Още от деня" Красен Кралев, министър на младежта и спорта. Той се въздържа от коментари, преди да се е чул със собствениците на клуба. Гриша Ганчев обяви, че възнамерява да прекрати дейността си в ЦСКА заедно с другия основен акционер Юлиян Инджов.

Красен Кралев е номиниран от съгражданите си във Варна и в Русе за изборните листи на ГЕРБ на предстоящите избори. Очаква се решението на Изпълнителната комисия и на ръководството на партията за подреждане на листите.

"При всички случаи това ще е огромна чест за мен, да мога да защитя пряко политиките, които сме изповядвали през последните години. Навсякъде ще излезем единни и по-сплотени от всякога", подчерта Красен Кралев, който е член на ГЕРБ от няколко години.

Преодолени са противоречията по места, всички структури на ГЕРБ работят по предизборната кампания.

"Най-важното на тези избори е европейският път за развитие на България, който е олицетворяван от ГЕРБ и от нашите политически партньори", заяви Кралев.

Вижте цялото интервю във видеото.

Гледайте повече от "Още от деня"

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
"Къщата с ягодите" - отново разминаване в плановете за бъдещето на една от най-емблематичните сгради в София
"Къщата с ягодите" - отново разминаване в плановете за бъдещето на една от най-емблематичните сгради в София
Проверяват парти с полицаи край Сандански
Проверяват парти с полицаи край Сандански