НОВИНИ

Локомотив (Пловдив) представя новия си треньор утре

локомотив пловдив представя новия треньор
Снимка: ПФК Локомотив (Пловдив)
bnt avatar logo
от БНТ
16:29, 10.04.2022
Чете се за: 01:57 мин.
Спорт
Слушай новината

Ръководството на Локомотив (Пловдив) ще представи новия старши треньор на мъжкия си представителен тим на специална пресконференция в понеделник от 15 часа на стадиона пловдивския парк "Лаута".

"Смърфовете" са без постоянен наставник, след като Александър Тунчев си подаде оставката заради серията от незадоволителни резултати, довели до това Локомотив (Пд) да не завърши редовния сезон в челната шестица. Тунчев обяви, че напуска "черно-белите" след разгромната загуба с 0:4 от ЦСКА 1948 в 25-ия кръг на първенството.

Отборът бе воден временно воден от легендата на "смърфовете" Христо Колев – Бащата, като под негово ръководство Локомотив надигра и победи ЦСКА победиха с 2:0 в двубой от 26-ия кръг на Първа лига.

"Уважаеми локомотивци,

на 3-ти април старши треньорът Александър Тунчев подаде своята оставка. Ръководството на ПФК Локомотив Пловдив реши да уважи това му искане.

Благодарим на треньорския щаб (Александър Тунчев, Красимир Петров, Георги Илиев и Витомир Вутов) за тяхната работа и им пожелаваме успехи в бъдеще.

Отборът беше временно воден от легендата на ПФК Локомотив Христо Колев - Бащата, като под негово ръководство “черно-белите” надиграха ЦСКА-София и победиха с 2:0. Благодарим му, че се отзова в този момент!

Новият старши треньор на ПФК Локомотив ще бъде представен пред медиите на специален брифинг в залата за пресконференции в понеделник (11.04) от 15.00 ч.", гласи официалното съобщения на Локомотив (Пловдив).

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Андрей Гюров оттегля кандидатурата си за управител на БНБ
Андрей Гюров оттегля кандидатурата си за управител на БНБ
Виктория Томова остана на крачка от титлата в Португалия
Виктория Томова остана на крачка от титлата в Португалия