НОВИНИ

Любо Ганев към българските гимнастички: Страхотни сте!

Борил Гочев
от Борил Гочев
19:50, 21.05.2023
Чете се за: 01:50 мин.
Спорт
любо ганев българските гимнастички страхотни сте
Снимка: БФХГ, Анна Недкова
Слушай новината

Президентът на БФ Волейбол Любомир Ганев изпрати поздравителен адрес до българските националки по художествена гимнастика след отличното им представяне по време на европейското първенство в Баку, Азербайджан.

В хода на шампионата на Стария континенти нашите момичета завоюваха общо 13 отличия - пет златни, пет сребърни и три бронзови, с което окупираха безапелационно първото място в класирането по медали.

В поздравителния адрес Ганев не спести суперлативи по адрес на гимнастичките ни и дори ги покани да присъстват на домакинските мачове на волейболните ни национали при мъжете по време на Евроволей 2023 във Варна.

"Огромни прегръдки от високите момчета и момичета за най-грациозните момичета. Страхотни сте! Всички, които работим в българския спорт, ви се покланяме. Продължавайте все така да сте и най-добри, и най-красиви! Много се радваме за вашите постижения! Илиана Раева върши прекрасна работа във федерацията! Надявам се, че ние също ще зарадваме България с медал на европейското първенство! Добре сте дошли на всички наши мачове във Варна! Сигурен съм, че вашата енергия ще помогне на момчетата ни в битките!", се казва в изявлението на президента на БФ Волейбол.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Тунджа ликува с Купата на БФ Баскетбол до 16 години
Тунджа ликува с Купата на БФ Баскетбол до 16 години
Превзет ли е Бахмут?
Превзет ли е Бахмут?