НОВИНИ

Мениджъри разкриха подробности около трансфера на Филип Кръстев в Манчестър Сити

Мениджърите Петьо Костадинов и Стоян Орманджиев, както и скаутът Цветан Тасев, дадоха пресконференция във връзка с нашумелия трансфер на играча на Славия Филип Кръстев, за който са съдействали и отговориха на твърденията на техния колега Николай Жейнов, че “новият отбор на футболиста не отговаря на възможностите му”.

bnt avatar logo
от Калоян Николов , Източник: БНР
15:30, 07.07.2020
Чете се за: 00:25 мин.
Футбол
мениджъри разкриха подробности около трансфера филип кръстев манчестър сити

Както е известно, Кръстев сключи договор с гранда Манчестър Сити, но от Нова година ще играе във филиала на Сити - белгийския втородивизионен Ломел.

Ето какво сподели Петьо Костадинов: "За да се стигне до трансфера, трябваше да се направи подробен паралелен доклад по видео на играта на Филип Кръстев в мача срещу Левски на "Герена". От една страна това стори скаутът Цветан Тасев и играчът получи оценка 8,76, като само 9 и 10 са за елитен футболист. От друга - главният скаут на Сити за Балканите го оцени даже малко по-високо - с 8,97."

Стоян Орманджиев добави: "Не твърдим непременно, че от Ломел Филип Кръстев непременно ще стигне до Манчестър Сити, но има не малко футболисти, собственост на Сити, които впоследствие заиграват в престижни клубове, като германския Шалке, например".

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Отложиха мач в Беларус заради коронавирус
Отложиха мач в Беларус заради коронавирус
Окончателен арест за двамата антимафиоти Цветан Панков и Кирил Ванков
Окончателен арест за двамата антимафиоти Цветан Панков и Кирил Ванков