НОВИНИ

Новият български филм "На прага" - за страховете, грешките и личната истина на всеки от нас

Галя Крайчовска
от Галя Крайчовска
22:42, 10.11.2020
Чете се за: 00:44 мин.
Още

Най-новият български филм потегля към зрителите - "На прага", с режисьор Лъчезар Петров. Екипът успява да заснеме и завърши филма преди ковид пандемията. Казват, че днес е двоен празник, заради премиерата и защото един независим проект изгрява на екран.

Само за 15 снимачни дни, през 2019 г. се ражда екранната история "На прага", със специалното участие на Ники Сотиров. Филмът ни отвежда ни в невидимите стаи, в които се крием, със страховете, грешките, рисковете.

Лъчезар Петров - режисьор: Би бил успешен за мен, ако успее да накара повече хора да поразсъждават, да помислят над живота си. Ако събуди въпроси. Доста е провокативен между другото. мисля, че ще предизвика дискусии, ако успеят доста хора да го видят.

Героите ще попаднат в капан, в който спомените са изтрити и не знаят дори имената си. В главната роля влиза Борис Кашев, в партньорство с Анастасия Левордашка, Марина Георгиева, Божидар Попчев и Калоян Лулчев.

Борис Кашев - актьор: Открих силата да провокирам себе си. Всъщност в това се корени и сценарият, това е идеята. Провокацията на самите нас, изборът, който правим в тежки ситуации.

Филмът "На прага" залага много посоки, от които зрителят може сам да избира. И както казва ключовият герой - истината е връх, до който сам трябва да стигнеш.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Катастрофа затвори пътя Сливен – Тополчане, има загинал и ранени
Катастрофа затвори пътя Сливен – Тополчане, има загинал и ранени
Последното желание на Шон Конъри - да върнат останките му в Шотландия
Последното желание на Шон Конъри - да върнат останките му в Шотландия