НОВИНИ

Обявиха програмата на националите за приятелските двубои срещу Катар и Хърватия

обявиха програмата националите приятелските двубои катар хърватия
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
16:26, 19.03.2022
Чете се за: 01:45 мин.
Спорт
Слушай новината

Мъжкият национален отбор на България ще стартира подготовката си за приятелските двубои срещу Катар и Хърватия на 20 март, неделя, в Национална футболна база „Бояна“.

В същия ден от 17.30 ч. националният селекционер Ясен Петров ще даде пресконференция за представителите на медиите в Амфитеатралната зала на НФБ „Бояна“, а в 18.00 часа националите ще проведат първата си тренировка.

Съставът ни ще отпътува за Доха в понеделник, 21 март, в 16.00 ч., като треньорският щаб и футболистите няма да имат медийни изяви на летище „София“.

Официалната пресконференция на Ясен Петров преди двубоя с Катар ще се състои на 25 март от 16.30 ч. (15.30 ч. българско време) на „Едюкейшън Стейдиъм“ в Доха. Официалната тренировка на „лъвовете“ ще започне в 19.00 ч. (18.00 ч. българско време) на тренировъчната база на националния ни отбор в Доха.

Брифингът преди двубоя с Хърватия е насрочен за 28 март от 17.00 ч. (16.00 часа българско време) на „Едюкейшън Стейдиъм“, а тренировката на тима ни отново ще е от 19.00 ч. (18.00 ч. българско време) на тренировъчната база на националния ни отбор в Доха.

Националите се завръщат в София на 30 март в 14.00 часа на летище „София“.

На 26 март селекцията на Ясен Петров се изправя срещу Катар, а три дни по-късно "лъвовете" ще премерят сили със световния вицешампион - Хърватия. Двете срещи ще бъдат излъчени пряко в ефира на БНТ, както и онлайн в спортната секция на сайта bntnews/bg.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Бебе антилопа от рядък вид се роди в бургаския зоопарк (Снимки)
Бебе антилопа от рядък вид се роди в бургаския зоопарк (Снимки)
Мирела Демирева: Не съм доволна, потенциалът ми е много по-голям
Мирела Демирева: Не съм доволна, потенциалът ми е много по-голям