НОВИНИ

От ЦСКА не се явиха пред медиите след фенските ексцесии и равенството с Ботев (Пловдив)

цска явиха медиите фенските ексцесии равенството ботев пловдив
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
21:01, 19.05.2022
Чете се за: 01:27 мин.
Спорт
Слушай новината

Футболистите и треньорското ръководство на ЦСКА не застанаха пред представителите на медиите, за да коментират представянето си в двубоя срещу Ботев (Пловдив).

В последния си домакински мач за сезона „червените“ не успяха да победят „канарчетата“ и завършиха при нулево равенство, като удари на Георги Йомов и Маурисио Гарсес се удариха в напречните греди.

Вероятна причина за „мълчанието“ от страна на 31-кратните шампиони е поведението на феновете в последните няколко дни. Недоволни от проваления сезон на любимия си тим, привържениците на ЦСКА потрошиха входа на съблекалните на тима на стадион „Българска армия“, счупиха прозорци на администрацията на клуба на сектор „А“ на съоръжението, и изкривиха една от вратите на терена преди двубоя с „жълто-черните“.

Напрежението ескалира, когато футболистите на ЦСКА пристигнаха в Борисовата градина за срещата с Ботев, а фенове на „армейците“ ги замеряха с банани, бутилки и клони.

От ръководството на ЦСКА отговориха на фенските ексцесии, като заявиха, че гневът, яростта и омразата със сигурност няма да доведат до положителни неща за клуба, особено когато емоциите, а не разумът, надделяват.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Богдана Лазарова от БНТ получи голямата награда от фондация "Радостина Константинова"
Богдана Лазарова от БНТ получи голямата награда от фондация "Радостина Константинова"
Отличиха водещата на БНТ Филипа Огнянова с наградата "Мис ТВ чар"
Отличиха водещата на БНТ Филипа Огнянова с наградата "Мис ТВ чар"