НОВИНИ

Последни репетиции на Виктория преди втория полуфинал

Милена Кирова
от Милена Кирова
18:34, 19.05.2021 (обновена)
Чете се за: 02:40 мин.
Още
Слушай новината

Обратното броене до втория полуфинал с участието на България на "Евровизия" вече започна. Ротердам е музикалната столица на Европа до края на тази седмица. След година прекъсване най-бляскавото музикално шоу се завърна.

Виктория е един от най-търсените артисти за интервюта от чуждестранни медии.

Денят преди полуфинала на "Евровизия" е повече от генерална репетиция.

"Нямам търпение да започнат репетициите. Втората е много важна, защото журито ще ме оценява. И на следващия ден ще се излъчи полуфиналът, на който зрителите ще могат да гласуват", сподели Виктория.

Шоуто "Евровизия" забавлява, но и обединява чрез музиката. Вотът на зрителите е точно толкова важен, колкото и гласовете на националните журита. От България не може да се гласува за Виктория. Но българите в чужбина могат да я подкрепят. Условието е само едно: да гласуват на номерата, изписани от местните обществени телевизии.

"Бих искала да призова всички българи в чужбина да гласуват за мен, защото смятам, че когато се обединяваме, всички заедно можем да правим велики неща и повече информация могат да намерят за това как да гласуват за мен на bulgaria2021.com, и ми стискайте много палци", каза още Виктория.

"И нека да покажем, че по този начин България може да бъде сред най-добрите, ако сме заедно и обединени, и се подкрепяме", каза продуцентът от "Лигна груп" Геновева Христова.

В условията на пандемия има и план Б - ако някой от участниците не може да излезе на сцената. Тогава ще се използва записът от генералната репетиция.

"Реално ние ще имаме още един бекъп, който поради, не дай си боже, някаква невъзможност имаме проблем с реалното и живото изпълнение на сцената, което се надяваме да не е факт за нас. Така че днес е наистина много важен ден, в който записите, които правихме в София през март, вече остават в историята", коментира Геновева Христова.

До момента само представителката на Австралия не пътува до Ротердам и представи своята песен от предварително направения запис.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Назначиха старши комисар Георги Тотков за директор на ОДМВР-София
Назначиха старши комисар Георги Тотков за директор на ОДМВР-София
Джо Байдън поиска деескалация на напрежението в Близкия изток още днес
Джо Байдън поиска деескалация на напрежението в Близкия изток още днес