НОВИНИ

Рекорден брой американци вече са гласували за президент на САЩ

Теодора Гатева
от Теодора Гатева
09:56, 17.10.2020
Чете се за: 00:48 мин.
По света
Снимка: БГНЕС

Рекорден брой американци - повече от 22 милиона души, вече са гласували в изборите за президент на САЩ. За сравнение, към същия период, от предварителния вот през 2016 г. са се възползвали около 6 милиона.

Една от причините за интереса сега е пандемията - хората търсят алтернативни варианти на ходенето до урните на 3 ноември, когато е официалната дата на вота.

Последните социологически данни показват, че Джо Байдън запазва преднината си пред Доналд Тръмп. А предизборните им прояви са доказателство за различните им визии за политиката, COVID-19, бъдещето на САЩ.

В Джорджия - Тръмп каза, че се бори не само срещу Байдън, но и срещу корумпираните медии. А в Мичиган - Байдън обвини държавния глава за влошаването на ситуацията с коронавируса и добави, че Америка може да се справи с расизма и да гарантира "безопасни улици".

Доналд Тръмп, президент на САЩ: Научихме през последните няколко месеца - Джо Байдън е корумпиран политик. Той е корумпиран политик. А семейство Байдън е престъпна групировка. В сравнения с нея, Хилиари изглежда като аматьор. Аз не се изправям само срещу Байдън и корумпираната фамилия, а и срещу корумпираните медии и технологичните гиганти.

Джо Байдън, кандидат за президент на САЩ: Въпреки кризата, пред която сме изправени, имаме огромната възможност да съградим нещо по-добро - американците прогледнаха - имаме шанса да заменим инициативите на Доналд Тръмп за изнасяне на работните места в чужбина с истински политики и данъчни облекчения, които да съживят американското производство, да го направим в Америка, в Мичиган, по американски.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Електронни мулета са били българите от разбитата схема за киберпрестъпления
Електронни мулета са били българите от разбитата схема за киберпрестъпления
Жилища от корабни контейнери за хората от "Виетнамските общежития" в Красна поляна
Жилища от корабни контейнери за хората от "Виетнамските общежития" в Красна поляна