НОВИНИ

Роман Абрамович изгледа на живо триумфа на Челси

Борил Гочев
от Борил Гочев
11:15, 30.05.2021
Чете се за: 01:37 мин.
Спорт
роман абрамович изгледа живо триумфа челси
Слушай новината

Руският собственик на Челси Роман Абрамович беше на трибуните на "Ещадио До Драгао" в Порто, за да наблюдава на живо финала в Шампионската Лига между неговия тим и Манчестър Сити.

Милиардерът със сигурност е останал повече от доволен, след като Томас Тухел и компания вдигнаха за втори път в историята "Ушатата" след успех с 1:0 срещу "гражданите".

Както знаете, Абрамович има проблеми със своята виза и вече повече от три години не е посещавал мач на лондончани на "Стамфорд Бридж".

По непотвърдена информация, от 2018 година, когато собственикът на "сините" замина за Израел, той е наблюдавал едва три мача на своя отбор.

Това са финалът в Лига Европа през 2019 г., приятелския двубой срещу РБ Залцбург и мачът от груповата фаза на Шампионската Лига през този сезон срещу Краснодар.

Роман Абрамович закупи Челси през лятото на 2003 година, като от тогава лондончани се намират в най-успешния период в историята си. За тези 18 години "сините" спечелиха пет пъти Висшата Лига, пет пъти ФА Къп, три пъти Купата на Лигата, два пъти Шампионска Лига и два пъти Лига Европа.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Мартина Вачкова: Успех е да бъдеш обичан и да ти вярват
Мартина Вачкова: Успех е да бъдеш обичан и да ти вярват
Бойко Борисов обвини в мръсни поръчки служебното правителство
Бойко Борисов обвини в мръсни поръчки служебното правителство