НОВИНИ

Съществува ли идеалната жена?

Карина Караньотова
от Карина Караньотова
18:22, 08.03.2021
Чете се за: 01:55 мин.
Още
Слушай новината

За каква жена мечтаят мъжете днес? Само перфектният външен вид или други качества впечатляват?

Излъчването и усмивката винаги са давани като еталон не само при жените, но и при мъжете. Това обаче често не е достатъчно и много жени искат да бъдат просто съвършени, с цената на всичко.

В момента е векът на унифицирането и мога да кажа, че младите жени искат да приличат една на друга, казва д-р Радина Денкова, дерматолог.

Това е един грешен път, по който вървят всички. Не може всички да изглеждат по един и същ начин и точно поради тази причина ние не работим по калъп, категоричен е д-р Калоян Денков, пластичен хирург. Ние искаме да извлечем от пациента неговата красота и всичко да бъде естествено, допълва той.

С проблема със сравняването с останалите се сблъсква и психологът Полина Василева. Споделя как при нея често идват момчета с перфектна визия, които страдат, че има и по-хубави от тя!

Един мъж сериозен и уважаващ себе си, знае, че жената, която избира, е негова визитка. Със сигурност вторият тип жена, от която струи един характер, е предпочитана. Всички знаем, че все пак визията е до време, обяснява психологът.

Не забравяйте, че и най-перфектната на външен вид жена е в състояние да подтисне и съсипе всеки мъж. Мъжете се влюбват не във външността ви, а в начина, по който ги карате да се чувстват!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Почина нашият колега Борис Антонов
Почина нашият колега Борис Антонов
Без планов прием и свиждания в болниците от области в "червена зона"
Без планов прием и свиждания в болниците от области в "червена зона"