НОВИНИ

Снимките на новия сериал на БНТ "Вина" са към края си

bnt avatar logo
от БНТ
20:50, 19.06.2022
Чете се за: 02:25 мин.
Още
Слушай новината

Заглавието е игра на думи, а декор на голяма част от филмовите сцени са лозовите масиви край Мелник. Режисьор на семейната драма е Виктор Божинов, а в главните роли ще видим Владимир Зомбори и Елена Телбис. Зрителите ще могат да гледат сериала през октомври.

В 12 серии е разказана историята на две семейства, които трябва да преодолеят различията си, така че да спасят заедно една малка семейна винарна.

"Зрителите могат да очакват наистина вълнуваща и драматична история, която да ги накара да се замислят за отношенията ни един с друг и това, какво можем да направим, за да не стигаме в ситуация, в която чувството за вина да ни изяжда отвътре. Тука идва и темата за това доколко сме способни да си признаваме грешки", заяви Виктор Божинов-режисьор.

Сюжетът се развива основно около Филип, който се прибира от Щатите, за да наследи малка винарна в лошо финансово състояние. Той трябва или да я продаде, или да я превърне в печеливш семеен бизнес. В начинанието му помага красивата еноложка Елина.

"Филип е един доста объркан млад човек, който е в така един труден период от гживота си, малко е загубил смисъла, и ,връщайки се тук в България, връщайки се и чрез спомените си назад във времето, успява да рестартира по някакъв начин вътрешния си свят", заяви Владимир Зомбори - актьор.

"Елина е голям маниак на тема работата си, това може би е най-характерното нещо за нея, това е най-важното в живота и въобще и на заден план остават отношенията с роднини, лични отношения", заяви Елена Телбис - актриса.

В семейната драма зрителите ще видят още актьорите Михаил Билалов, Кристина Верославова, Параскева Джукелова, Герасим Георгиев-Геро и други. Сценаристи са Нели Димитрова и Ваня Николова.

Автор: Владислава Миланова

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Партията на Макрон губи абсолютно мнозинство в долната камара на френския парламент
Партията на Макрон губи абсолютно мнозинство в долната камара на френския парламент
Калоян Атанасов ликува с европейската титла за кадети в Букурещ
Калоян Атанасов ликува с европейската титла за кадети в Букурещ