НОВИНИ

Станимир Стоилов възлага големи надежди на Георги Миланов

станимир стоилов възлага големи надежди георги миланов
bnt avatar logo
от БНТ
12:54, 17.09.2021
Чете се за: 01:52 мин.
Спорт
Слушай новината

Георги Миланов ще носи все по-голяма отговорност в Левски. Това обяви треньорът на „сините“ Станимир Стоилов, който даде специално интервю за предаването „Арена спорт“ по БНТ.

„Доволен съм от начина, по който работи Георги Миланов. Естествено, аз като треньор, ще изисквам от него много. Това, което в момента изисквам е малко. С всеки изминат ден ще го натоварвам с повече и повече задачи. Георги е футболист, който може не по един гол да вкарва, а по два и по две голови подавания да прави“, сподели Станимир Стоилов.

Станимир Стоилов симпатизира на Боби Михайлов за президентския пост в БФС

Наставникът на Левски е крайно мотивиран преди утрешното домакинство на ЦСКА 1948 в мач от Първа лига. Двубоят е от 19.45 часа.

„Когато играе с противник с името ЦСКА победата винаги е задължителна. Така че имаме много мотиви, за да се представим добре. Първият мач на нашия стадион, на нашата публика, която и в Пловдив беше достатъчна, сме задължени да се представим по най-добрия начин. Понякога, когато се представяш добре, може и да загубим. Но най-напред трябва да играем добре и на високо ниво“, каза още наставникът.

Какви са целите на Станимир Стоилов в Левски, какво остави и какво завари, гледайте в неделя в предаването „Арена спорт“ по БНТ от 12.30 часа.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Преброителите започват обхода на 18 септември
Преброителите започват обхода на 18 септември
Ще бъде топло, термометрите достигат 35 градуса
Ще бъде топло, термометрите достигат 35 градуса