НОВИНИ

Стефан Янев: Гарантирам, че сме взели всички необходими мерки за честен и прозрачен вот

Ирина Цонева
от Ирина Цонева
10:14, 10.11.2021
Чете се за: 01:22 мин.
У нас
Слушай новината

Използвам възможността с оглед на предстоящите избори да призова българските граждани да бъдат активни и да упражнят правото си на глас. Изборите са в основата на демократичния процес. Трябва да бъдем активни, отговорни и съзнателни, когато участваме в него. Това заяви служебният премиер Стефан Янев в началото на днешното заседание на Министерския съвет.

По отношение на спекулациите, че има нещо нередно в подготовката - подчертавам, че това са само спекулации, които имат за цел да дискредитират изборния процес. Основната цел е да бъдат демотивирани българските граждани да излязат и да гласуват, подчерта премиерът.

От гледна точка на служебния кабинет, ви гарантирам, че сме взели всички необходими мерки за честен и прозрачен вот. Искам да напомня, че политическите партии трябва да генерират управленски политики, а не да дискредитират изборния процес, заяви Янев.

Българската политика се нуждае от промяна и затова призовавам българските граждани да излязат да гласуват. Надявам се това да доведе до стабилно правителство, което да извърши необходимите реформи и те да започнат с реформа в съдебната система, допълни още Янев.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Санитари от спешното отделение във Видин започнаха гладна стачка
Санитари от спешното отделение във Видин започнаха гладна стачка
Ясен Петров: Срещу Швейцария ние можем да заявим себе си
Ясен Петров: Срещу Швейцария ние можем да заявим себе си