НОВИНИ

Стойчо Младенов: Играхме рационално, без рискове

стойчо младенов една голяма победа нас
bnt avatar logo
от БНТ
00:26, 13.08.2021
Чете се за: 01:45 мин.
Спорт
Слушай новината

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов сподели след равенството 1:1 срещу Осиек, че „червените“ са изиграли много добре тактически мача си, много рационално.

ЦСКА се класира за плейофа в новосформирания турнир на УЕФА Лига на конференциите. Първата среща между двата тима в София завърши при успех на „червените“ с 4:2 и така с общ резултат 5:3 „армейците“ продължават напред.

„Отлична тактическа дисциплина от първата до последната минута. Първият мач ни даде добро предимство, което трябваше да съхраним. Опитахме се да се възползваме от всяка възможност, отбелязахме гол, което беше много важно“, сподели Младенов пред „Диема Спорт“.

„Играхме рационално, без никакви рискове. Допуснахме много брак, но това е разбираемо, защото противникът беше много агресивен, а съдийството го допусна. Самият отбор показа много добър характер. Днес разчитахме на контраатака. Въпреки че ни отбелязаха гол, доиграхме мача. Има подобрение от тактическо естество, възприемат и изпълняват всичко“, каза наставникът на ЦСКА.

„Нека се порадваме на победата, тогава ще мислим за Виктория Пилзен, ще се опитаме да разузнаем максимално добре противника“, добави треньорът.

„Продължавам да нямам информация за евентуален трансфер на Валентин Антов. Като се приберем, ако има, ще ме информират“, завърши Стойчо Младенов.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Продължава ръстът на новите случаи у нас - 882 са положителни за денонощието
Продължава ръстът на новите случаи у нас - 882 са положителни за денонощието
ЦСКА отстрани Осиек и се приближи до групите на Лигата на конференциите
ЦСКА отстрани Осиек и се приближи до групите на Лигата на конференциите