НОВИНИ

Такса 2 лв. за тоалетна на къмпинг "Смокиня"

bnt avatar logo
от БНТ
20:53, 08.07.2020
Чете се за: 00:42 мин.
Още

Касов бон на стойност 4 лв. за тоалетна на къмпинг "Смокиня" обиколи социалните мрежи. От него става ясно, че обектът е към бистро на къмпинга, ползван е от двама туристи, които са платили по 2 лв. на човек.

Каква е цената за използването на тоалетната към плажното заведение на къмпинг "Смокиня" е ясно написано с блажна боя на вратите на двете клетки - "2 лева". Според собственика на бистрото, таксата не е висока за тези, които искат да използват "чисти тоалетни".

Летовниците на къмпинг "Смокиня" обаче бяха изненадани от високата цена, която трябва да платят за ползването на тоалетната.

Собственикът на бистрото споделя, че поддръжката им тази година излизала по-скъпо.

Милан Кибарев, собственик на заведение: Разноските в момента на месец са 520 лв. официално, където нямаше хора. Следващият месец може да е много повече. Имам двама миячи, които им плащат по 600 лв. 1720 лв. идват реално.

За разлика от по-високата цена за тоалетна на къмпинг "Смокиня", цените на плажните принадлежности през този летен сезон са намалени с 50% в сравнение с миналото лято.

Даниел Бадев, управител на плаж "Смокиня": По 2.50лв. - чадър, по 2.50 лв. - шезлонг, масичките са ни безплатни. Разполагаме с душове, тоалетните са безплатни също.

Летовниците са доволни от цените за услугите на плажа, за разлика от тези на къмпинга.

Автор: Елеана Цанова

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
"Остров на музиката" в Борисовата градина
"Остров на музиката" в Борисовата градина
Откриха импровизирани затворнически килии и стая за изтезания в Нидерландия
Откриха импровизирани затворнически килии и стая за изтезания в Нидерландия