Виктория - броени часове преди да тръгне за Ротердам

от БНТ
11:27, 09.05.2021
Чете се за: 01:45 мин.
Още
Слушай новината

Последни часове преди заминаването на българската представителка в "Евровизия" за Ротердам Виктория Георгиева.

В "Денят започва с Георги Любенов" тя разказа, че няма търпение да замине, но все още не може да усети, че моментът е настъпил.

"Страшна лудница ми е в момента. От сутрин до вечер се вършат всякакви неща, които не сме имали време да довършим през изминалите седмици. Дори костюмът ми още се шие", сподели певицата.

Тя разкри малко от сценичното си представяне. На сцената ще носи нещо много ценно за нея, но какво ще бъде то, ще стане ясно във вторник в социалните мрежи. Ще бъде сама, без танцьори на сцената. Специален ефект, който досега не го е имало на сцената на "Евровизия", ще допринесе за магичното ѝ представяне.

"Евровизия" започва на 18 май. Българското представяне е на 20 май, а финалът е на 22 май. Правилата за гласуване остават същите както досега.

Виктория призова българите в чужбина да я подкрепят. Според нея големи конкуренти ще ѝ бъдат представителите на Малта, Швейцария, Русия, Италия.

Като свое оръжие тя посочи интуицията си, която никога досега не я е лъгала. Уверена е в това, което прави, а това, което ѝ липсва - е спокойствието.

Какво разказа Виктория за песента и глупаво ли е сравнението с Били Айлиш - вижте във видеото.

Гледайте повече от "Денят започва с Георги Любенов"

Свали приложението BNТ News
Свали приложението BNТ News
Топ 24
Най-четени
Матео Беретини се класира за финала в Мадрид
Матео Беретини се класира за финала в Мадрид
Николай Костов отново ще работи в Казахстан
Николай Костов отново ще работи в Казахстан