НОВИНИ

Дни преди "Евровизия" Виктория зарадва испанската публика

Цанка Николова
от Цанка Николова
11:18, 01.05.2021
Чете се за: 03:17 мин.
Още
Слушай новината

Активна подготовка за "Евровизия" за българската представителка в конкурса Виктория Георгиева. Броени дни преди дългоочакваното музикално събитие певицата се радва на вниманието на чуждестранна публика, след гостуването си в испанска телевизия.

Поканата за участие в испанското телевизионно предаване била неочаквана, но несъмнено много вълнуваща. Идва след хиляди съобщения на испански меломани в социалните мрежи и след десетки публикации в най-големите испански медии.

Това беше първото ми интернационално присъствие в такова голямо предаване, което си е доста голям успех. Беше много хубаво, защото имах възможността да изпълня песента си за "Евровизия", споделя Виктория.

А посрещането и отношението към нея били повече от възхитителни.

Много топло ни посрещнаха там, испанците полудяха, защото специално за тях направихме испанска част в песента, за да може и те да разбират за какво става въпрос и естествено да ги зарадваме и да, беше наистина много хубаво преживяване.

"Испания ми е много любима държава, ходила съм няколко пъти там и наистина се чувствам като у дома си, като съм там. Публиката реагира страхотно, за жалост нямаше публика на живо, но пък хората, които очакваха и ми писаха и на лично в социалните мрежи коментари, очакваха, много и останаха до 2.00 ч. през нощта само и само да изляза да пея, което ми стопли душата. И много хубаво реагираха, и просто ми показват страшно много подкрепа и обич, което е много важно", не крие емоцията си младата певица.

За Виктория пътуването до Испания ще остане специално и заради кратката, но приятна среща с испанския представител на песенния конкурс - Блас Канто.

Аз много го харесвам и мисля, че и той мен и има някаква много хубава енергия между нас и даже замисляме може би нещо да направим заедно, той е страхотен.

До пътуването в Ротердам остават около 10 дни, а с всеки следващ ден нетърпението и вълнението растат.

Това си се случва веднъж в живота или два пъти в моя случай, само че не се случи миналата година. Надявам се да накарам България да се гордее с мен. Надявам се, че цяла Европа и Австралия ще ме подкрепят, разбира се и българите в чужбина, на които много разчитам. Това могат да направят на BULGARIA2021.com, това е сайтът, платформата, която създадохме с екипа ми и там могат да намерят всичката информация, с която могат да ме подкрепят.

Виктория ще излезе на голямата сцена във втория полуфинал на 20 май в Ротердам.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
ЕК готова да осигури по 1 млн. евро за база данни на здравните сертификати
ЕК готова да осигури по 1 млн. евро за база данни на здравните сертификати
Клисура отбелязва 145 години от Априлското въстание
Клисура отбелязва 145 години от Априлското въстание