НОВИНИ

Здравко Здравков пред БНТ: Изграждаме основа, върху която да работим (ВИДЕО)

Треньорът на вратарите в българския национален отбор по футбол за мъже е доволен от представянето на "лъвовете" в защита.

Здравко Здравков
Снимка:
bnt avatar logo
от БНТ
21:13, 15.10.2024
Чете се за: 01:45 мин.
Спорт
Слушай новината

Треньорът на вратарите в българския национален отбор по футбол за мъже Здравко Здравков смята, че треньорският щаб изгражда добра основа, върху която националите да надграждат с всеки следващ мач.

Гледайте Северна Ирландия - България във вторник, 15 октомври, от 21:45 часа НА ЖИВО по БНТ 1, БНТ 3 и на сайта bntnews.bg/sport. Студийната програма започва в 21:00 часа.

"Винаги искаме и очакваме повече. Изграждаме добра основа, върху която да работим. Не трябва да се фокусираме върху резултати. Фокусът трябва повече да е върху отборната игра, изграждане на колектив, отношение към процеса и да се опитваме всеки мач да ставаме по-добри. За момента всичко е позитивно и нещата вървят по план", сподели той в интервю за БНТ.

Бившият национал на България е доволен от представянето на "лъвовете" в защита.

"Отборът играе много стабилно и бойко като колектив, вкарва характер. До този момент се справяме чудесно в защитна фаза. Малкото допуснати голове не са факт благодарение на Димитър Митов. И той допринася, но всички в отбора вкарват борба. В защита сме доволни до момента. Надяваме се това да се пренесе и на този стадион. Очакваме доста повече работа и много директна игра. Трябва да сме готови да печелим", допълни столичанинът.

Вижте цялото интервю във видеото.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Гледайте НА ЖИВО спорт безплатно на:

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Почина режисьорът Николай Волев
Почина режисьорът Николай Волев