НОВИНИ

Звездни гости, забавление и музика ви очакват във "Вечерното шоу" на БНТ с водещ Георги Любенов

Тереза Кънчева
от Тереза Кънчева
20:50, 28.09.2023
Чете се за: 02:15 мин.
У нас
Слушай новината

"Вечерното шоу" на БНТ започва тази вечер, а новият му водещ е Георги Любенов. Зрителите ще могат да гледат развлекателното предаване всеки четвъртък от 21:00 часа. Първите гости ще бъдат Васил Найденов и Ути Бъчваров.

Популярни личности, неразказани истории, необичайни изненади и много смях ни очакват всяка четвъртък вечер.

"Бяхме честни още в началото на предаването, който иска да се забавлява, нека да се забавлява, който го приема като шоу, нека го приема като шоу. Това ще бъде едно честно предаване, откровено, спокойно, с разговори и много хубави звездни гости. Едно хубаво вечерно приятно настроение, което ще се опитаме да създадем", каза водещият Георги Любенов.

Освен интересни разговори, в студиото ще звучи и много музика. Неслучайно и първият гост на шоуто е големият Васил Найденов.

Георги Любенов ще разчита и на трима млади асистенти, които влизат в ролята на "живи рейтинги". Какво означава това понятие, ще разберат единствено зрителите на шоуто. А от Ути Бъчваров ще разберем кои са тайните съставки на кулинарията и на доброто предаване.

"Жоро ври и кипи в темите, които споделя. С гостите, които кани, също. На някои не им цепи басма, което е истинското лице на един журналист, на други виждам, че е приятел и му е истински интересно какво говорят", коментира Бъчваров.

Повече за изненадите в първия епизод - вижте в репортажа, а "Вечерното шоу" на БНТ гледайте тази вечер и всеки следващ четвъртък от 21:00 часа!

Чуйте последните новини, където и да сте!
Последвайте ни във Facebook и Instagram
Следете и канала на БНТ в YouTube
Вече може да ни гледате и в TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Черно море Тича записа победа в последния си мач от Черноморските игри по баскетбол
Черно море Тича записа победа в последния си мач от Черноморските игри по баскетбол
21 състезатели ще представят България на Световна купа по кикбокс
21 състезатели ще представят България на Световна купа по кикбокс